2 reaktion på “Humlebæk

  1. Hey Alva, jeg har fulgt din instagram-profil i lang tid og har altid været meget fascineret af din stil og kreative edits med citroner, prikker, stribede rammer og cut-outs. Vil du have noget imod at dele hvor du / hvordan du gør? Altså, hvilket program du bruger? Kh en pige fra Humlebæk som tilfældigvis fandt din seje blog

    • Hej Anna! Blir så himla rörd av att du hört av dig till mig och att du gillar mina bilden, TACK!! Jag klipper ut bilder i appen PicsArt, där finns även citronerna (under fliken ”stickers”). Prickarna är från appen ”Sketches PRO” och är ett av verktygen som du hittar om du klickar på pennan (i mitten längst ner). Ramarna jag använder är bilder som jag klippt in och lagt i lagret under min egna bild. Så att det ser ut som en ram :) kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *